You are here:

DAF

Εξελίσσουμε τις μεταφορές.

Η DAF TRUCKS N.V., διαθέτει ογδόντα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο των φορτηγών οχημάτων και είναι μέλος του αμερικάνικου Ομίλου PACCAR, ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους κατασκευής βαρέων οχημάτων με παγκόσμιο δίκτυο διανομής.

H ERGOTRAK είναι ο επίσημος διανομέας και επισκευαστής των Φορτηγών και Τρακτόρων DAF στην Ελλάδα.
Διατηρώντας την δυναμική του κατασκευαστικού Οίκου DAF, την εμπειρία και εξειδίκευση του ανθρώπινου της δυναμικού και την παράδοση του ονόματος «Σφακιανάκης» στο επαγγελματικό όχημα, η ERGOTRAK πρωταγωνιστεί και αναπτύσσεται συνεχώς.

Πωλήσεις

Το Τμήμα Πωλήσεων της ERGOTRAK καλύπτει κάθε πιθανή απαίτηση του σύγχρονου επαγγελματία. Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό καθοδηγεί τον πελάτη, αφού αναλύσει όλο το φάσμα των αναγκών του, ώστε να επιλέξει το κατάλληλο προϊόν σύμφωνα με τις ανάγκες του. Ακολουθώντας τις αυστηρές προδιαγραφές των συνεργαζόμενων Οίκων, το προσωπικό της ERGOTRAK γνωρίζει άριστα τα προτεινόμενα ή και παρουσιαζόμενα προϊόντα.

Εξουσιοδοτημένο Service

Οι ιδιόκτητες επισκευαστικές μονάδες που διαθέτει η ERGOTRAK σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη, καθώς επίσης και το πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών, προσφέρουν ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη για όλα τα προϊόντα που διανέμονται.

0 +

Χρόνια Κληρονομιάς

0 +

Βραβεία

0 +

Ευρισιτεχνίες

Ανταλλακτικά

Μην ψάχνετε για κάτι άλλο εκτός από τα γνήσια ανταλλακτικά μας.

Τα γνήσια ανταλλακτικά DAF παράγονται χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και υλικά πρώτης κατηγορίας. Τα ανταλλακτικά είναι ειδικά σχεδιασμένα για το φορτηγό DAF σας, ώστε να μπορείτε να βασιστείτε σε αυτά για να λειτουργούν αρμονικά.  Επίσης, παρέχονται με πλήρη εγγύηση DAF.

 

Υπηρεσίες Οδηγού

Ο οδηγός είναι το κλειδί για την επίτευξη της υψηλότερης δυνατής απόδοσης του φορτηγού. Οι εκπαιδεύσεις της DAF Driver Academy βοηθούν τον οδηγό να μειώσει τα λειτουργικά κόστη και να αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες του οχήματός του.

Υπηρεσίες Connected

Το DAF Connect είναι μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την απόδοση του στόλου σας, όποτε θέλετε και όπου κι αν βρίσκεστε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την έξυπνη και φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα για να έχετε τον πλήρη έλεγχο των διαδικασιών logistics σας – και για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τους οδηγούς και τα οχήματά σας.

Συμβόλαια Συντήρησης

Θέλετε την ασφάλεια ενός καλά συντηρημένου φορτηγού και μέγιστο χρόνο διαθεσιμότητας του φορτηγού σας; Τα συμβόλαια συντήρησης DAF έχουν σχεδιαστεί για να διατηρούν το φορτηγό σας στο δρόμο και να βελτιώνουν τα οικονομικά σας αποτελέσματα.

Διασφαλίζουμε την ασφάλεια και την αξιοπιστία του φορτηγού σας ανά πάσα στιγμή. Ένα συμβόλαιο επισκευής και συντήρησης σας παρέχει μέγιστη ασφάλεια σε σταθερή τιμή ανά χιλιόμετρο. Εσείς αποφασίζετε μόνοι σας το επίπεδο εξυπηρέτησης, με τη δυνατότητα επέκτασης στον εξοπλισμό ρυμουλκούμενου ή της υπερκατασκευής. Έτσι, είστε πάντα σίγουροι για έναν τέλεια συντηρημένο στόλο και τη μέγιστη διαθεσιμότητα των οχημάτων σας. 

Μπορούμε να προγραμματίσουμε τις επισκέψεις στο συνεργείο ανάλογα με τα χιλιόμετρα που διανύετε και τη φθορά των βασικών εξαρτημάτων. Έτσι, μπορείτε να αποφύγετε πιθανά προβλήματα πριν καν εμφανιστούν και ταυτόχρονα να έχετε περισσότερο χρόνο στο δρόμο, βελτιωμένο έλεγχο κόστους και μεγαλύτερη ασφάλεια. Βασιστείτε στους πιστοποιημένους τεχνικούς της ERGOTRAK για να διατηρείτε το φορτηγό σας σε άριστη κατάσταση και κάντε την επίσκεψη στο συνεργείο σας όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη. Διαθέτουμε τις απαραίτητες γνώσεις, το πλήρες φάσμα των εργαλείων της DAF και όλα τα απαιτούμενα διαγνωστικά και βάσεις δεδομένων. Χρησιμοποιούμε πάντα γνήσια ανταλλακτικά DAF. 

Μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα